вівторок, 26 серпня 2014 р.

Україна незборима зроду! Ти душа великого народу.

Бібліотека-філія с.Сокиричі щиро вітає своїх користувачів з Днем Незалежності нашої неньки-України. Сьогодні тест на державність проходить вся українська спільнота. Витримаймо його.
Святкування Дня Незалежності цього року- найбільш актуально, це вже не просто данина традиції, а можливість проявити силу патріотизму, згадати зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали право на свободу і незалежність, а сьогодні наші брати знову захищають суверенітет і цілісність нашої країни.
  В ці важкі для України часи ніхто не може стояти осторонь. Бібліотеки не є винятком. Ми маємо підтримувати у населення патріотичний та моральний дух, виховувати підростаюче покоління справжніми українцями, гідними продовжувачами вікових традицій.  Наша бібліотека спільно з клубом провели літературний колаж: "Україна незборима зроду! Ти душа великого народу". З привітальним словом до жителів села виступала сільський голова
Мацюк Є.М,
 директор школи Юньчик О.М,


 настоятель церкви о.Євген.


Ведучі Дудіна О, і Лівончук І. підготували цікаву подорож Україною, її віковими традиціями. На святі лунали пісні, зкучали вірші Шевченка, грала скрипка, і флейта пана, учасники танцювали. На завершення глядачам показали флеш-моб: "Діти України проти війни".
Після завершення свята діти приймали участь у конкурсі малюнків.



Миру та спокою нащій рідній землі, Слава Україні!!

Немає коментарів:

Дописати коментар