неділю, 24 квітня 2016 р.

Бібліотечна інформина.



 День Землі - це свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа. Вперше День Землі був відзначений у 1970 і з того часу проводиться щорічно 22 квітня. Велика екологічна катастрофа трапилась у 1969 р. біля американського міста Санта-Барбара. Мільйони тон нафти із свердловини вилилось у море. З тих пір американський сенатор Нельсон, намагаючись привернути увагу громадськості до необхідності введення законодавства щодо очищення забруднених річок та інших джерел питної води, проголосив перший офіційний день Землі. Україна цей день відзначає з 1991 року.
24 квітня в нашій бібліотеці була проведена бібліотечна інформина: «Про що співає земля»? Бібліотекар розповіла присутнім про екологічні проблеми нашої планети, історію виникнення, ознайомила з викладкою л-ри: «Рослини зігрівають, лікують, рятують...».

 В бібліотеці також діє книжкова виставка: «Приємного спілкування за чашкою чаю», один із розділів якої  присвячено лікарським рослинам нашого краю.

Запрошуємо в бібліотеку ознайомитись з новою актуальною книжковою виставкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар