четвер, 9 лютого 2017 р.

Наші таланти.


"Мистецтво ніколи не звертається до натовпу, до маси, воно говорить окремій людині, у глибоких і потаємних схованках її душі..."
Максиміліан Волошин.

Днями в нашій школі був проведений черговий майстер-клас для своїх однокласників з виробів ручної роботи. Провели його дві чудові учениці, відмінниці, учасниці олімпіад,  гуртків, активні читачки бібліотеки а також учасниці всіх шкільних і бібліотечних заходів Івасенко Роксолана і Рудь Вікторія.

 За допомогою кольорового паперу, ножиць, тканини, ниток, магії і бажання творити, разом виготовили  чудові  вироби. Учні від такого майстер-класу була у захваті, дехто вже знав з чим має справу, дехто робив прикраси власноруч вперше, однак цікаво було усім.

Дівчатка охайні, акуратні, мають гарний смак і відчуття кольору.
У їхніх руках ґудзики, стрічки, шматки тканини і в’язальні нитки, гілочки і намистинки здатні перетворитися на дуже гарні вироби
з бісеру, мішковини,  бадьяну, гілок дерева, намистинок, паперу і фетру. Особливо дивують яскраві і неймовірно гарні фігурки з фетру різноманітних кольорів. Сюжети для виробів використовуються найрізноманітніші .
Персональна виставка Рудь Вікторії.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар