пʼятницю, 13 вересня 2013 р.

Ніна Фіалко- письменниця з народу.

Зацікавити читачів нині не так легко, тому Ніна Фіалко спробувала писати саме про таких людей, які мешкають серед нас і мають схожі з нами проблеми. На наших теренах майже у кожній другій сім’ї є заробітчанин у чужій країні. Тому ця тема на слуху в багатьох людей і про неї намагаються довідатись якомога більше. Вона й стала в  творчості  письменниці домінуючою.

  Роман «Небезпечна межа»  розповідає про те, як живеться заробітчанам за кордоном. про долю молодих людей, які наполегливо і не завжди вдало шукають місце під сонцем. Трагедія, що спіткала одну з героїнь роману, змушує читача задуматися над таким явищем, як заробітчанство. Роман пропагує християнську мораль і високодуховні цінності.
У книжці «Кохання з першого погляду» описано життя героїв у нас в Україні, але тема заробітчанства у ній також присутня.  Роман «Дві обручки» висвітлює сучасні події, які перегукуються з тими, що відбувалися на початку сорокових років у Галиччині.
 Роман "Повертайтесь, журавлі додому" — це захоплива історія про становлення у житті молодої дівчини Катерини Приходько. Читачів чекають карколомні сюжетні повороти долі героїні твору, що врешті приведуть її до неочікуваного фіналу. Для широкої читацької аудиторії.
  У  романі «Ріка життя» тернопільська письменниця  розповідає про життя двох подруг, долі котрих сплелись у любовному трикутнику. Маючи різні характери, виховуючись у сім'ях на різних засадах, до свого щастя ці жінки йшли різними шляхами.

Завітаючи в нашу бібліотеку- ви зможете знайти ці книги. 


Немає коментарів:

Дописати коментар